Världens roligaste skämtHEJ ALLA GLADA TOKINGAR!
FÖR ATT LIVA UPP TILLVARON (MED EN BILD PÅ MIG SJÄLV)
OCH VÄRLDENS ROLIGASTE SKÄMT (ELLER VAR DET SVERIGES!??)

SKIT VILKET, DEN HAR FÅTT EN UTMÄRKELSE!
En stockholmare som precis fått sin jaktlicens var i Skåne för att jaga and och hade blivit tilldelad ett jaktområde bredvid en gård mitt på slätten. Utanför gården stod en bonde och tittade intresserat på. Plötsligt kom några änder flygande och stockholmaren lyckades träffa en av dem. Nu hände det sig så att den landade på bondens mark, precis utanför jaktområdet. Stockholmaren rusade snabbt dit för att plocka upp anden, men bonden var redan där och sa:
– Anden landade på min mark och då är den min.
Stockholmaren började argumentera, men bonden stod på sig och sa :
– Kan vi inte komma överens får vi göra upp med en koddaspark.
Stockholmaren frågade vad det är för något.
–Det går till så att vi ställer oss mittemot varandra. Sedan sparkar jag dig allt vad jag kan i skrevet, och sedan gör du likadant på mig. Den som skriker minst får fågeln.”
Stockholmaren var tveksam, men ville gärna ha anden, så han gick med på förslaget. Skåningen rättade till trätofflorna och drog sedan till det värsta han kunde. Stockholmaren sjönk ihop men sa inte ett ord. Efter ett par minuter hade han rest sig och ställt sig beredd. Då sa bonden:
– Jag har tänkt på saken. Du kan ta anden

Kommentarer
Postat av: Maliiin

Haha! Ja den va ju bra den!

Vi ska till Ullared den 28/11 ju.. :P Har med nadra ord inte varit där ännu ;) Men de kommer bli toppen som vanligt, trodde aldrig att jag skulle få med mej min kära (blivande sambo) men de fick jag! :) YES! :D Han ska få liiiida i flera timmar på Ullared! Roligt de :P

Ha de bäst! :D

Maliiin <3

2009-11-14 @ 00:14:40
URL: http://lunsan.webblogg.se/
Postat av: annette

TA NU VÄL HAND OM MIN BIL!!!! tvätta o vaxa och städa den invändigt och kör med ANDAKT! inte GASEN i Botten, inga girningar, inga hastiga inbromsningar!!! LUGNT O STILLA SKA DET GÅ.

prata gärna med henne under tiden du kör!kramis mamma

2009-11-19 @ 15:37:13
URL: http://loppingvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0